Co lepiej kupić ??
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Co lepiej kupić ??
Witam
jestem nowy na forum i nie wiem czy dobrze trafiłem z postem ale spróbuje
przymierzam się do kupna octavi I przebieg max 150 000 silnik tdi 105-130 km
rocznikowo od 2003-2005 i właśnie tu mam problem co lepiej wybrać bo widzę ze trafiają się tez fajne octy z rocznika 2007-2008 z podobnym przebiegiem i prawie taka sama cena
czy lepiej brać starsze auto z takim przebieg czy nowsze bardziej zajeżdżone z roku 2007-2008 choć nie wiem czy słowo zajeżdżone akurat pasuje ????
-
-
Zamieszczone przez wuyaszekczy lepiej brać starsze auto z takim przebieg czy nowsze bardziej zajeżdżone z roku 2007-2008 choć nie wiem czy słowo zajeżdżone akurat pasuje ????
brałbym nowsze, oczywiście kontrola prawdziwości przebiegu zalecana w każdym przypadkusaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lonerrza cenę 30 tyś auto z 2007 lub 2008 - no ja tutaj bym się nie napalał, albo faktycznie okazja
Zamieszczone przez szkodaoczywiście kontrola prawdziwości przebiegu zalecana w każdym przypadkuPW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
taaaa.... korzystanie z okazji...
w lecie sprzedawałem swoją 6-letnią O1 z przebiegiem 250 kkm i zadbana. Wystawiona cena nie była atrakcyjna dla kupującego, a mimo tego nabywcy mało się nie pobili. Jak się potem okazało, to byli handlarze. Opchnęli autko kobiecie, tyle że w momencie jak ona kupowała to na liczniku było ponizej 100 kkm.
wuyaszek, sam wyciągnij wnioski...If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
Młodsze o takim samym przebiegu nie musi być gorsze. Jeśli ktoś normalnie jeździł, tylko dużo, ale dbał o samochód, to bierz młodsze.
Bierz to, które będzie zweryfikowane w serwisie i wyjdzie, że jest normalnie eksploatowane. A młodszy egzemplarz, to nowsze wersje wyposażeń - większy luksus.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Często w ogłoszeniach jest skoda z 2002 taki model
w nowszych rocznikach nie występują tylko z 2002 ??
bo szczerze mówiąc niezły luksus w środku ale jeszcze nie spotkałem się z młodszym rocznikowo ??
aha i znacie to ogłoszenie po raz koleiny ???
co do młodszych zauważyłem że coraz słabiej są wyposażone tzn przednie tylko szyby elektryczne brak climatronicu i słabszy silnik 101 - 105 itd tzn ze skoda chce nas nastawić na kupno octavi II a I do lamusa ??
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wuyaszekaha i znacie to ogłoszenie po raz koleiny ???
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C11412341saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
Komentarz